Stop met zoeken! - Joop's Barkery

Stop met zoeken!

Datum:
Gepost door:

De beste hondensnacks & hondenkoekjes voor jouw trouwe viervoeter(s) vind je namelijk hier!  Joop's Barkery is dé bestemming voor hondeneigenaren die alleen het beste willen voor hun hond(en)!

Verwen je hond met natuurlijke en eerlijke hondensnacks, hondenkoekjes en kauwbotten die zowel heerlijk als voedzaam zijn. Elke hond heeft recht op gezonde snacks ongeacht de dikte van de portemonnee van de eigenaar. Daarom houden wij onze prijzen laag maar daarmee doen we niet af aan de kwaliteit.

Onze selectie van hondenkoekjes wwordt met liefde uitgezocht, daarbij kiezen we ingrediënten die goed zijn voor de gezondheid en het welzijn van je hond. Van zachte botten tot knapperige koekjes, we hebben voor ieder wat wils. De kauwproducten zijn natuurlijke snacks zoals bijv. een lamslong of een kalkoenpoot: 100% natuurlijk en 100% gezond!

Wat is er nou mooier dan je hond te zien genieten van een heerlijke snack? Onze snacks zijn perfect voor training, beloning of gewoon omdat je je ze wilt verwennen.

Onze snacks zijn vrij van kunstmatige kleurstoffen en conserveringsmiddelen, zodat je met een gerust hart kunt genieten van quality time met je beste vriend(in). Ook voor de viervoeters die last hebben van allergieën hebben we een uitgebreid assortiment aan hypoallergene snacks!

Jij gunt jouw hond toch ook alleen het beste? Shop vandaag nog en krijg 15% korting op al onze honden snacks, hondenkoekjes & kauwbotten. Gebruik hiervoor de kortingscode KOEKJES15 bij de check out!

Tags:

Reactie plaatsen

* Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.