Wie wij zijn? - Joop's Barkery

Wie wij zijn?

Datum:
Gepost door:

Beter verwend dan verwaarloosd! Dat is mijn motto. Mijn naam is Rupika en dit is mijn Engelse Stafford Joop. Wij zijn het gezicht achter Joop’s Barkery.

Joop is mijn beste vriend en, net als veel anderen, zie ook ik hem als een familielid. Mede hierdoor verdient hij dan ook de beste producten die er zijn. Hij is de inspiratie geweest om deze webshop te beginnen. Alle producten die wij aanbieden zijn natuurlijk én worden eerst door hem getest. Hierdoor creëren we eerlijkheid en transparantie.

Wij werken verantwoord. Dit betekent dat wij alleen natuurlijke producten aanbieden. Jij wilt toch ook alleen het beste voor jouw trouwe viervoeter?

Je vraagt je misschien af wat ons onderscheidt van andere dierenwinkels. Dat is eenvoudig: elk product dat we aanbieden is zorgvuldig geselecteerd en getest door Joop zelf. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat we de prijzen laag houden want wij vinden dat elke hond recht heeft op goede producten, ongeacht het bestedingspatroon. 

Als je bij Joop's Barkery winkelt, kun je erop vertrouwen dat je een bedrijf ondersteunt dat het welzijn van dieren en het milieu vooropstelt. We geloven dat door het bevorderen van natuurlijke producten, we bijdragen aan een gezonder en gelukkiger leven voor onze huisdieren.

Tot slot, Joop's Barkery is meer dan alleen een dierenwinkel; het is een passieproject geboren uit liefde voor honden. We zijn vastbesloten om alleen het beste en meest natuurlijke te bieden voor jouw geliefde huisdieren, omdat we begrijpen hoe belangrijk ze zijn in ons leven.

Bedankt dat je Joop's Barkery hebt gekozen & mocht je nog vragen hebben dan staan we graag voor je klaar. 


 

Tags:

Reactie plaatsen

* Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.